返回列表 发帖

[酒馆告示] 【公告】心动账号防骗指南 [复制链接]

I can't receive sms about number tel.Please help cancel number tel for me.

luckilyarrow1心动游戏 发表于 2017-12-20 00:09
我就被盗了呀。申诉了两遍都不管用。你们审查的技术人员到底是怎么查的?人物在哪被踢下线,当时穿着什么怎 ...

和你状况一样。我申诉了N次了。说找回失败。都醉了

账号被盗。申诉N次也没给我找回。失望透顶

ragnarokkkkkkkkkkk

使用鷹眼如果組隊的隊友打怪 不再同畫面 也會扣鷹眼層數

正式服:分手要狠

搞笑了,现在心动改密码手机验证码都不要了,你们的反盗系统是吃干饭的吧

你特么倒是出一个官方的角色交易平台啊,我还不想冒风险呢

挺好的!希望官方继续出一点

仙侠道还有人玩么?有没有冲元宝送元宝的啊?

The old phone number is out of servis . can not recived any incoming or outgoing .. how i wanna change other new number

13657410239心动游戏 发表于 2018-1-3 00:07
买了个号,好怕被盗回,每天都心惊胆战

我也想买一个就怕被找回了

+639558339930 ได้กระทำขโมย id golfcuteja name player final7 lv97 ต้องการกุ้ไอดีคืน

卡拉卡拉啊啦啦啦啦啦啦啦啦啦

Hi I lost my number for verification for my XD account is there any other way to retreive my account like unbind my phone number and be replaced with new mobile number

I’ll happy to give you information on my account so that I could retreive it Thanks!

Im a foreigner need help on retreiving my account due to old number is lost due to travel, needs assistance on updating my account for new phone number my account lvl 67 Wizard Mia~~ and lvl 80 Assassin Cross Mia•

25425123qq心动游戏 发表于 2018-3-1 02:18
请心动封YS·RR的号

被盗了?

Can any one help me?
How can i report cheaters?

谁能帮我?
我怎样才能举报作弊者?

快速回复